Welke kleur gellak past het beste?

Welke kleur gellak past het beste?

Je gellak matchen met je skintone

Een kleur Pink Gellac kan bij iedereen weer anders staan. Net als bij kleding is het ook belangrijk welke kleur beste gellak je draagt. Houd vooral rekening met de kleur en ondertoon van je huid, haar en ogen. Zo kom je uiteindelijk tot het beste gellak resultaat. Of je nou nagellak voor een bleke of donkere huid zoekt.

Voor een lichte huid-en-oogkleur
Bij blondharigen met een lichte huid en oogkleur, staan pastel en poedertinten prachtig. Maar ook grijze en zilveren nagellak kleuren werken hier goed. Voor pasteltinten moet je denken aan de 322 Sparkle Peach, 284 Spring Green, 242 Pastel Purple, en 238 Peachy Nude.

Voor de poedertinten van Pink Gellac hebben we ook een diverse collectie met veel verschillende tinten die perfect staan bij je huidskleur. Denk aan de 320 Powder Pink, 305 Pearly Nude, 253 Milky Taupe, 251 Nude Pink en 195 Bronzed Nude. Het leuke aan de poederkleuren is dat je deze het hele jaar door kan dragen. Deze kleuren gaan namelijk nooit uit de mode!

Ook zilveren en grijze tonen staan ontzettend mooi bij lichte huidskleuren. Deze kleuren staan erg goed als je een feestelijke gelegenheid hebt. Voor de liefhebber die liever een grijstint heeft, raad ik de kleuren 278 Moody Mauve, 264 Lady Grey, 169 Smoked Grey en 140 Asphalt Grey aan. Voor de liefhebbers van wat glimmends zijn er ook echte glamour kleuren zoals de 231 Strictly Silver, 204 Diamond Silver en 129 Fabulous Silver.

Voor de lichte huid en haarkleur met donkere ogen
Vrouwen met een donkere kleur ogen en blond haar, hebben vaak een wat gelige ondertoon dan de ‘natural blond’. Deze vrouwen kunnen erg veel hebben qua kleuren. Vooral bruine tinten staan goed. Kleuren als 318 Savanna Beige, 283 Rosy Brown, 259 Hazelnut Brown en 257 Burnt Taupe passen ook erg goed.

Ook groene tinten staan prachtig bij vrouwen met een lichte huid -en-haarkleur met een donkere tint ogen. Vooral een aantal kleuren zijn hiervoor ontzettend populair, namelijk de: 323 Gentle Jade, 316 Jungle Green, 303 Mermaid Green en 284 Spring Green.

And last but not least: de goudtinten. Deze feestelijke kleur is prachtig om te dragen bij speciale gelegenheden. Voor mooie feesten kun je vaak de volgende goudtinten dragen : 311 Crushed Gold, 236 Gossip Gold en 130 Luxury Gold.

Met een lichte huid en oogkleur en een donkere haarkleur
Als je een lichte huidskleur hebt in combinatie met een lichte oogkleur en een donkere haarkleur, wil je opvallende kleuren dragen die echt goed bij jou passen. Daarom hebben we een aantal passende en heldere kleuren uitgezocht: 327 Mandarin Orange, 314 Lion Yellow en 310 Tempting Teal.

De donkere kleuren van Pink Gellac staan ook goed bij je lichte huidskleur en donkere haar. Een aantal favoriete donkere kleuren die niet mogen ontbreken in jouw nagellak-stash: 328 Iris Purple, 308 Dramatic Red en 280 Desert Lila zijn onze persoonlijke favorieten.

Een lichte huid en oogkleur met rood haar
Redheads zijn jaloersmakend mooi! Met de rode ondertoon in je huid en haar is het beter om uit de buurt te blijven van kleuren met een roodtint. Als je roodtinten draagt, maakt dit je namelijk flets en vlekkerig. Ik raad je hiervoor aan om nude tinten en donkere kleuren te dragen.

Voor de nude kleuren zijn er een reeks aan collecties, namelijk de Uncovered. Deze collecties zijn prachtige vernieuwende nude tinten die iedereen goed staan. De kleuren die jou hiervan het beste staan zijn: 297 Lavender Grey, 276 Powdered Mauve, 255 Frosted Nude en 251 Nude Pink.

Nude nagelsEen getinte huid en donkere ogen
Je bent gezegend met een prachtig olijfkleurige huid, donkere ogen en haren. Bijna alle kleuren staan jou dan ook fantastisch. Aardetinten zoals smaragdgroen haalt het beste in je naar boven. Maar ook felle kleuren en wit kan jij heel goed hebben. Voor de smaragdgroene kleur is er een hele mooie variant, namelijk 232 Chemistry Green.

Felle kleuren staan jou ook erg goed. Naast nude en glitter kleuren, bestaan er ook de vrolijkste felle kleuren die geweldig staan in combinatie met een olijfkleurige huid. De kleuren 325 Taffy Pink, 312 Fabulous Fuchsia en 301 Azure Blue zijn prachtige kleuren die je goed zullen staan.

Een donkere huid, haarkleur en ogen
Bij een donkere huid en diepbruine ogen staan felle kleuren goed. En hoe feller en helderder, hoe beter! Deze exotische tint kan je goed accentueren met de vrolijkste kleuren. Fletse kleuren en grijsachtige tinten moet je vermijden met een donkere huid.

Felle en heldere kleuren hebben we genoeg in onze collectie. De kleuren die je prachtig gaan staan? 326 Chaotic Pink, 293 Dancing Green, 291 Techno Pink, 244 Hawaii Orange en 210 Tangerine Red!

Nu je weet welke kleuren er mooi staan bij je huidskleur, wordt het makkelijker voor je om een keuze te maken uit onze uitgebreide collectie met allerlei verschillende kleuren. Welke kleur is jouw favoriet?

lak kleuren