FAQs

Het lukt mij niet om een afspraak te boeken

Er zijn op dit moment problemen met bladeren door de datums als je Safari via een MacBook of iMac gebruikt. Via alle andere browsers en/of op een mobiel werkt dit wel correct. Mocht het nog steeds niet lukken, neem dan contact met mij op viainfo@puurbybabs.nlof via06-83662009

Niet tevreden over je behandeling?

Als je binnen 5 dagen na je behandeling terug komt, zoek ik naar een passende oplossing.

Welke behandeling past het beste bij mijn huid?

Het is heel begrijpelijk wanneer je niet precies weet welke producten en of behandelingen nou echt geschikt zijn voor jouw huid. In de webshop staan categorieën aangegeven zodat je per huidbehoeften kunt zien welke producten ik daarvoor adviseer. Indien je er niet uit komt, kun je altijd bij mij in de salon langskomen voor een heerlijk kopje thee en persoonlijk product en/of behandeladvies. 

Kan ik mijn gemaakte afspraak kosteloos annuleren?

Ja, je kunt jouw afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen indien dit minimaal24 uurvan tevoren wordt doorgegeven.
Indien je24 uurof korter van tevoren jouw afspraak annuleert, ben ik genoodzaakt om50%per gereserveerde behandeling in rekening te brengen. 

Wat te doen bij klachten?

Bij klachten mag je altijd een mailtje sturen naarinfo@puurbybabs.nl

Welke betaalmethodes zijn er?

Je kan op de website betalen met AMERICAN EXPRESS, Apple Pay, Google Pay, IDEAL, Klarna, Mastercard, Visa, PayPal, Shop Pay en Maestro.

In de salon kan je met pin betalen (creditcard, debetcard, Samsung, Google en Apple Pay). Ook is het mogelijk om contant af te rekenen (gepast) en kan de cadeaubon van Puur by Babs worden verzilverd.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Ik zal altijd proberen je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Je bestelling wordt binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 7,95.
Bij bestellingen boven de € 100,- betaal je geen verzendkosten.

Kan ik het product retour sturen?

Je kan het productongeopenden in goede conditie terugsturen binnen14dagen.

Hoe kan ik het product retour sturen?

Indien het product inongeopendestaat is, kan je het retour sturen. Dit kan door een mail te sturen naar info@puurbybabs.nl 
De verzendkosten zijn voor de koper.