Steeds meer vrouwen en mannen kiezen ervoor om hun wimpers en wenkbrauwen te verven. Natuurlijk wilt u uw klanten ook voorzien van stralende wimpers en mooie wenkbrauwen. De producten van het merk Refectocil vinden haar weg bij een groot aantal salons in Nederland. Het merk Refectocil is namelijk ongekend populair op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf.

Er zijn diverse manieren om je wenkbrauwen meer kleur te geven en hiermee je gezicht extra te laten spreken. Zo zijn er wenkbrauwpoeders en wenkbrauwgels voor mensen die voor een kortdurend resultaat kiezen maar er bestaan ook langdurige oplossingen zoals permanente make-up. Onder permanente make-up verstaan we het tatoeëren van make-up. We hebben het nu over twee uitersten maar er zit ook een mooie oplossing tussen wenkbrauwpoeder en permanente make-up, namelijk wenkbrauwverf.

RefectoCil is een merk welke diverse soorten en kleuren wenkbrauwverf op de markt brengt. Hierbij is rekening gehouden met de natuurlijke match tussen iemands haarkleur en wenkbrauwkleur.

Heb jij genoeg van je eigen kleur wenkbrauwen en ben je toe aan iets anders? Dan ben je bij RefectoCil aan het juiste adres! RefectoCil is een groot merk wat betreft wenkbrauw- en wimperverzorging. De wenkbrauw- en wimperverf is zeer duurzaam in gebruik en verkrijgbaar in 9 schitterende kleuren. Het gebruik van de verf zorgt voor een natuurlijke look! Zoals hierboven al beschreven heeft RefectoCil rekening gehouden met een juiste match tussen de diverse haarkleuren en de wenkbrauwen. In onderstaande tabel kun je zien welke wenkbrauwverf het beste bij jouw haarkleur past.

Veelgestelde vragen

Kleuren na gebruik zelfbruinen

Waarom mogen de wenkbrauwen niet gekleurd worden na het gebruik van een zelfbruiner?
ALs de wenkbrauwen gekleurd worden na het gebruik van een zelfbruiner, kan er een gele waas ontstaan

Is RefectoCil proefdiervrij?ed question

Ja! Al onze producten worden niet op dieren getest.

Zijn de producten van RefectoCil Vegan?

Alle producten, met uitzondering van deze 3 producten zijn vegan:
– RefectoCil Eyelash Curl (Bevat Hydrolyzed Collagen)
– RefectoCil Skin Protection Cream (Bevat Lanoline)
– RefectoCil Longlash Balsem (Bevat Lanoline