Na vele jaren gewerkt te hebben met Medik8, maak ik nu de boeiende overstap naar een nieuw merk dat belooft nog betere resultaten te leveren: Ekseption. Mijn zoektocht naar een merk dat oprecht doet wat het belooft - de huid verbeteren zonder onnodige schade - heeft me naar Ekseption geleid.

Wat Ekseption extra bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor elk huidtype. In een tijd waarin veel merken beweren huidverbetering te bieden, valt Ekseption op als een echte uitzondering. Ik kijk ernaar uit om mijn klanten te verwelkomen in een nieuwe fase van natuurlijke en effectieve huidverbetering met Ekseption!

De producten

De producten van Ekseption voor thuisgebruik zijn gericht op de voorbereiding van de huid voor een behandeling, het versterken van het behandelresultaat en op bescherming van de huid. De producten voorkomen de verschijning van toekomstige beschadigingen van de huid, ze houden de huid gezonder en werken preventief tegen (vroegtijdige) huidveroudering.

Voorbereiding

Huidverbetering is een proces en Ekseption is daar volledig op ingesteld. Je begint nog voor de behandeling thuis al met je huid activeren. De PH waarde van je huid wordt genormaliseerd zodat je cel vernieuwing zijn maximale werk kan doen. Ook is je huid door de voorbereiding beter toegankelijk voor de behandeling waardoor je van een beter resultaat kan genieten.

Na 10 tot 14 dagen thuis je huid voorbereiden, is het tijd voor je peeling (kuur). Op basis van je wensen hebben we samen een behandelplan gemaakt en weet je stap voor stap wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Tussen de peelings door ben je de huid thuis aan het repareren en weer activeren met de juiste producten.

In plaats van de te sterke TCA peelings die de huid serieus kunnen beschadigen, heeft Ekseption peelings gemaakt die minimaal hetzelfde resultaat geven maar dan op een veilige manier. We garanderen een diep en sterk resultaat zonder aanzienlijke bijwerkingen! Wij maken alleen gebruik van organische peelings.

Meer weten? KLIK VOOR MEER INFO