Evenwichtige huid

Wat zijn probiotica eigenlijk?

Probiotica zijn als de superhelden onder de bacteriën die samenwerken om ons lijf en onze huid op het goede spoor te houden. Denk aan onze huid als een soort bacteriën-feestje, met goede en slechte gasten. Dat hele feestje wordt ook wel een microbioom genoemd. En raad eens? Dat microbioom is als de bodyguard van onze huid, houdt 'm veilig tegen huidproblemen zoals rosacea, psoriasis, eczeem, en die vervelende acne. Zolang die goede en slechte gasten in evenwicht zijn, doet onze huid z'n ding.

En als je probiotica direct op je huid smeert, dan gaan die goede bacteriën rechtstreeks naar dat coole microbioom-feestje op je huid!

WAT DOEN PROBIOTICA DAN PRECIES? Probiotica zijn dus die goede gasten, die vriendelijke bacteriën. Als je ze op je huid gooit, geef je je huid een soort power-up, waardoor dat microbioom in balans blijft. Het resultaat? Een stralende huid die beter bestand is tegen alles wat van buitenaf komt.

EKSEPTION SKINCARE'S PROBIOTICA ULTRASERUM Dit is als een feestje voor je droge en gevoelige huid. Het is als de VIP-behandeling voor het ecoflora van je huid, versterkt die biologische bodyguard, en zorgt ervoor dat je huid er stralend uitziet dankzij dat hele herstructurerende en gladmakende effect. Het is als een serieuze boost voor je huid, rechtstreeks uit het Ekseption Skincare assortiment. Cool, toch?