Bij alle facials ontvang je een welkomstdrankje, een huidanalyse, product- en nazorgadvies en krijg je een behandeling op maat, aan de hand van jouw huidbehoeften.

Hoewel facials en peelings beide bijdragen aan een gezondere huid, is het belangrijk om te erkennen dat ze verschillende doelen dienen.

Facials zijn vooral gericht op ontspanning en het herstel van de huid op korte termijn, terwijl peelings zich richten op langdurige huidverbetering door diepgaande exfoliatie en stimulatie van collageenproductie.

Als jouw streven is om op de lange termijn significante verbeteringen in de huidtextuur te zien, is het kiezen voor regelmatige peelings een verstandige keuze.

 •  

  Kennismaking facial

  Deze basis facial is geschikt voor de klant die de eerste stap naar de schoonheidsspecialiste neemt of een snelle touch-up van de huid wil.

  De facial is geschikt voor de jonge huid en de oudere huid en is ook voor elk huidtype geschikt.
    
   

  Boek nu
 •  

  Energizing facial

  Heeft jouw huid even een goede boost nodig? De energizing facial is een gezichtsbehandeling die specifiek is ontworpen om de vermoeide en gestreste huid op te peppen en te revitaliseren. Deze behandeling is gericht op het herstellen van de natuurlijke energie en de vitaliteit van de huid, waardoor een frissere en jeugdiger uitstraling ontstaat.

  Boek nu
 •  

  Detox peel facial

  Verontreinigde stoffen, vrij radicalen en blauw licht, kunnen schade in uw huid aanbrengen. De ontstekingen verhogen en het verouderingsproces wordt versneld. De behandeling werkt diep zuiverend, herstellend, verfrissend en beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf.

  Boek nu
 •  

  Luxe caviar peel facial

  Deze luxe caviaar treatment geeft de huid een intens gevoel van luxe door de diverse rijke caviaar producten die worden gebruikt. Perfect om je huid een anti-ageing boost te geven.

  Boek nu
 •  

  Calming facial

  Een zachte kalmerende gezichtsbehandeling om een ontstoken, rode, blozende, warme, gevoelige en zeer gevoelige huid onmiddelijk te kalmeren. De huid zal na de behandeling weer comfortabel aanvoelen. Geschikt voor een gevoelige, geïrriteerde huid en een huid met een verminderde weerstand.

  Boek nu
 •  

  Clarity facial

  In deze behandeling maak ik gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint. Hierbij zet ik een diepe actieve reiniging in, om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. Deze behandeling pakt ontstekingen aan en maakt de huid schoon en zacht en brengt hem weer in balans. Geschikt voor huiden met ontstekingen, onzuiverheden en een grove huidstructuur.

  Boek nu
 •  

  Deep Hydration facial

  Een compleet voedende en comfortabele gezichtsbehandeling om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. De huid wordt gladder, krijgt een betere hydratatie en een gezonde glans. Het hersteld het vochtgehalte in alle huidlagen.

  Boek nu
 •  

  Pore refining facial

  Milde exfoliërende behandeling om verstopte poriën te verfijnen en te reinigen en de bloedstroom te stimuleren. Deze behandeling maakt de huid gladder en geeft direct resultaat. Geschikt voor een huid met grove poriën en huidstructuur.

  Boek nu
 •  

  Glowing facial

  Een luxueuze en verhelderende behandeling met een hoge dosis vitamine C om het gezicht een mooie glans te geven. Deze behandeling is doel-en resultaatgericht om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Het geeft de huid direct een glans en een verhelderde huidteint. Door de vitamine C boost, wordt de celvernieuwing en de huidteint verbeterd.

  Boek nu
 •  

  Platinum facial

  Een ontspannende Age-Defying gezichtsbehandeling die wordt afgesloten met een Age Defying Platinum Mask. Deze is doordrenkt met platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigende huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit. De behandeling helpt bij het activeren van de collageen productie en maakt de huidtextuur glad.

  Boek nu