Wil je jouw huid zichtbaar verbeteren?

Dan ben je in mijn beautysalon aan het juiste adres!
Mijn salon is een sfeervolle, knusse en professionele salon, gelegen in de wijk Warande te Lelystad. Mijn salon staat voor persoonlijke aandacht, geen tijdsdruk, kwaliteit voor een eerlijke prijs en een vakkundig onderbouwd advies. Je komt hier echt even tot rust. De behandelingen die ik geef zijn altijd afgestemd op jouw huidbehoeften. Daarnaast werk ik met een goede intake. Hierin bespreken we samen o.a. jouw verwachtingen, leefstijl en stellen we samen haalbare doelen op. Ook neem ik bij elke gezichtsbehandeling een huidanalyse af. De reden voor een intake is heel belangrijk, omdat schoonheid onlosmakelijk verbonden is met gezondheid. Een mooie huid betekent immers meestal ook een gezonde huid en andersom. 

Over mij

Mijn naam is Babs Hoekstra, ik ben 35 jaar jong, getrouwd met mijn lieve man en ik ben moeder van 2 prachtige kinderen. Naarmate onze kinderen meer zelfstandig werden, vond ik dat het tijd was voor mijn andere droom, namelijk schoonheidsspecialiste worden. Ik heb de opleidingen allround schoonheidsspecialiste en pedicure met heel veel plezier gevolgd en cum laude afgerond.

In mijn salon gebruik ik uitsluitend 100% natuurlijke producten. Het is belangrijk om je huid te verzorgen met natuurlijke ingrediënten in plaats van kunstmatige stoffen, omdat deze vaak gelinkt worden aan huidirritaties, allergische reacties en soms zelfs aan heftige gezondheidsproblemen. Daarnaast zijn natuurlijke ingrediënten ook beter voor het milieu.

Ik werk met het prachtige merk Ekseption, daarnaast ook met Medik8, dit zijn hoogwaardige huidverbeteringsproducten, waarbij je zeer snel een goed resultaat krijgt. Dit resultaat wordt gerealiseerd door de hoge percentages aan werkbare stoffen. Ik werk graag met deze merken, omdat ze o.a. duurzaam zijn, vegan vriendelijk, 100% vrij van parabenen, diervriendelijk/dierproefvrij en huidveilig. Ook zijn deze producten ontwikkeld om te passen in het dagelijks leven en zorgen ze voor effectieve en duurzame resultaten. Hierdoor kan iedereen genieten van een beautiful skin for life!

Naast Ekseption en Medik8, werk ik ook met de producten van Outback Organics. Dit is een botanische huidverzorgingslijn die ik gebruik vóór en na het ontharen. Ook dit prachtige merk is volledig vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen, SLS, SLES, lanoline, minerale olie en andere agressieve chemicaliën en is diervriendelijk/dierproefvrij. Het fijne aan Outback Organics is dat ze voor elke fase in het ontharen een product hebben, welke de huid voorbereid op de volgende stap.

Ik sta bekend om mijn behulpzaamheid en expertise en ben iemand die de tijd neemt voor mijn klanten. Dit zul je dan ook teruglezen in de reviews die ik heb mogen ontvangen (o.a. via Google).

Via de knop “Maak afspraak”, onderin het scherm, kun je eenvoudig online een afspraak bij mij inplannen. Je kunt met deze tool zelf een dag en tijdstip kiezen. Mocht hier een tijdstip niet tussen staan of al reeds gereserveerd zijn, dan kun je contact met mij opnemen.

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd bellen, berichten of mailen. Zodra ik in de gelegenheid ben reageer ik zo snel mogelijk terug.