Pigmentvlekken

Hoe pak ik pigmentvlekken aan?

Als die pigmentvlekken een beetje op de voorgrond treden, betekent dat helaas dat er al wat schade in je huid zit. En ja, die schade is een beetje als een tattoo – eenmaal daar, is-ie daar. Maar geen paniek, je kunt wel zelf de regie nemen om die schade zoveel mogelijk te beperken.

Gooi wat Urban D Pollution van Ekseption met SPF 30 (of ga voor die SPF 50, zoals de All-day Shield) in de mix. En hier komt de truc: smeer om de 2 uur om die bescherming op zijn best te houden. Bonuspunten als je er een gewoonte van maakt!

Laat die zonnebank maar even links liggen. Die dingen gebruiken vooral UVA-straling, en bijna geen beetje UVB. Wat dat betekent? Nou, UVA is als de bad guy die je huid sneller laat verouderen, en voila, hallo rimpels en pigmentvlekken.

En voor wat extra pit tegen pigmentvlekken, gooi je een goed serum onder je zonnebrandcrème. Denk aan vitamine C-serum, Spotless Ultraserum, Hyaluronic TRX, of gooi er een Retinoil Booster van Ekseption in. Zomer, here we come – zonder die hardnekkige pigmentproblemen! 🌞✨