Waarom Outback Organics?

Tegenwoordig zijn we niet langer tevreden met de aankoop van een product alleen maar om onszelf te verwennen. We keren steeds vaker terug naar de natuur om de stress van het dagelijks leven te verlichten. Om de duurzaamheid voor toekomstige generaties te garanderen, moeten we aandacht besteden aan de omgeving waarin planten worden verbouwd en samenwerken met de mensen die ze oogsten. Outback Organics gelooft in het ondersteunen van ethische handelspraktijken zodat de mensen en de omgevingen die deze ingrediënten produceren hiervan kunnen profiteren.

De exotische Australische vruchten en planten, gekozen om hun aanbod te verbeteren, worden geteeld en geoogst door de inheemse bevolking in de afgelegen en vaak economisch achtergestelde regio’s van Australië, met respect voor de traditionele cultuur en kennis. Outback Organics werkt samen met een Australisch bedrijf dat de ethische bron van de botanische extracten die ze gebruiken verzamelt en de inheemse mensen die ze oogsten en cultiveren ondersteunt.

De botanische schoonheidsproducten van Outback Organics zijn een pure verwenning voor de huid. Maar dat niet alleen. Ze zijn ook ethisch, geheel vrij van onnatuurlijke toevoegingen en niet onbelangrijk, zeer effectief. Zo is elk product vanaf de basis ontworpen door zeer ervaren professionals in de beautyindustrie. Dit om elk type huid in zijn specifieke behoeftes te kunnen voorzien en te laten stralen.

Met maximale zorg en aandacht voor elk detail ontwikkelt Outback Organics schoonheidsproducten voor alle huidverzorgingsbehoeften. In het vegan-friendly assortiment van dit A-merk komen de nieuwste cosmetische ingrediënten samen met de natuurlijke extracten van de kust, bossen en struikgebieden van Australië. Waan u met de pure, natuurlijke producten van Outback Organics in botanische sferen.

Het gehele assortiment van Outback Organics is vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen, SLS, SLES, lanoline, minerale olie en andere agressieve chemicaliën. Geen enkel product is getest op dieren.