Voor het lakken van de nagels bij een manicure en pedicurebehandeling, gebruik ik de producten van Pink Gellac.Pink Gellac is een Nederlands bedrijf en staan net als ik voor kwaliteit van goede producten.De reden dat ik voor hen heb gekozen is omdat deze gellac niet schadelijk is voor je nagels. De producten van Pink Gellac zijn HEMA-free.HEMA is een stof die veel wordt gebruikt bij de productie van inkt, plastic, coatings, nagellak, en tandheelkundige materialen. Sommige mensen kunnen hier allergisch voor zijn. Pink Gellac heeft hun producten HEMA-free gemaakt om te zorgen dat je ook bij langdurig gebruik geen allergische reactie krijgt.

Wie is Pink Gellac?

Bij Pink Gellac vinden ze dat nagelverzorging een manier is om jezelf te uiten. Daarom maken zij dagelijks, vanuit Nederland, premium nagelproducten. Iedereen is uniek. Of je nu houdt van stoere, opvallende nagels of ze liever laat stralen met een neutrale, elegante kleur. Bij Pink Gellac is er aanbod voor iedereen en kan iedereen zich mooi voelen.

Ze bieden producten, tools en inspiratie en maken zo elke dag opwindend, om tegemoet te komen aan de behoefte van beauty lovers in alle leeftijden en smaken. Geïnspireerd door zelfverzekerde vrouwen en mannen, complementeren hun collecties de stijl en het karakter van haar drager.

Dus laat je nagels stralen, wees jezelf en geniet van de dag. Elke dag.

Hun formule en kwaliteit

Pink Gellac staat voor de kwaliteit van haar producten. De formules voor de gellak zorgen ervoor dat je tot wel 14 dagen van de kwaliteit van je gellak kunt genieten. De lampen om je nagels onder te drogen, bevatten ook dezelfde mate van kwaliteit. 

Veelgestelde vragen

Wat is gellak?

Gellak is een soort nagellak waar gel aan toegevoegd is. Hierdoor blijft de lak langer en beter zitten. Gellak moet je uitharden onder een LED- of UV lamp en is daarna direct droog. Qua textuur is gellak een stuk steviger en dikker dan gewone nagellak.

Hoe lang blijft gellak zitten?

Wanneer je stap voor stap de juiste producten van Pink Gellac gebruikt, garanderen wij dat de manicure of pedicure tot 14 dagen blijft zitten.

Hoe verwijder ik gellak?

Je kunt je gellak zelf eenvoudig verwijderen met een Remover en Nail wipes of de handige Remover pockets.

Kunnen mijn nagels beschadigen door gellak?

Pink Gellac is niet schadelijk voor je nagels. Wel is het heel belangrijk de gellak op de juiste manier te verwijderen! Lees hier hoe je dit het beste kan doen

Mijn Pink Gellac is verkleurt, hoe kan dit?

Het verkleuren van de Pink Gellac kan meerdere oorzaken hebben. Zit je veel in de zon? Dan kan de verkleuring een gevolg zijn van de UV-straling. Het verkleuren is namelijk een gevolg van UV-straling. Als je veel in de zon zit kun je het beste eenShine topcoat gebruiken. Deze topcoat bevat een UV-filter die verkleuring beter tegengaat!

Is Pink Gellac ook geschikt voor teennagels?

Pink Gellac is absoluut geschikt voor je teennagels

Waar worden de Pink Gellac producten gemaakt?

Pink Gellac is Made in Holland. De potjes gellak worden hier ook ingepot en verscheept. Zo houden we ons mooie product dicht bij huis.

Wat betekent 100% vegan?

Alle onze producten zijn uiteraard proefdiervrij, maar onze standaard producten bevatten daarnaast ingrediënten die 100% vegan zijn! Dit betekent dat er geen gebruik is gemaakt van dierlijke ingredienten.

Wat betekent HEMA-free?

De producten van Pink Gellac zijn HEMA-free. HEMA is een stof die veel wordt gebruikt bij de productie van inkt, plastic, coatings, nagellak, en tandheelkundige materialen. Sommige mensen kunnen hier allergisch voor zijn. We hebben onze producten HEMA-free gemaakt om te zorgen dat je ook bij langdurig gebruik geen allergische reactie krijgt.

Wat betekent 5-free?

5-Free houdt in dat een product is gemaakt zonder het gebruik van: Tolueen, Dibutyftalaat (DBP), Formaldehyde, Formaldehyde Hars of Kamfer. Dit zijn de 5 schadelijke stoffen die in veel nagellak zitten. Alle producten van Pink Gellac zijn 5-Free en zijn dus zonder deze schadelijke stoffen gemaakt. Lees hier meer over Wat is 5-free?

Ik ben zwanger, mag ik Pink Gellac gebruiken?

Ondanks dat het gebruik van onze producten volkomen veilig is voor je ongeboren kind, raden we het wel af tijdens je zwangerschap. Door hormoonschommelingen kunnen je nagels vettig of droog uitvallen. Daardoor kunnen we de hechting van 14 dagen niet garanderen.