Couperose

Wat is couperose eigenlijk?

Dus, als je met je vinger op die vaatjes drukt, zie je die rode kleur even wegtrekken, maar het komt gewoon weer terug. Couperose is zo'n ding dat vaak opduikt op de wangen, neus, en kin. Soms besluit het ook even een bezoekje te brengen aan je hals en decolleté. Die vaatjes zijn gewoon een tikkeltje eigenwijs en trekken niet meer uit zichzelf weg. Gelukkig zijn er wel wat trucjes en technieken om die huid veilig en met een mooi resultaat te behandelen.

Hoe die vaatjes ontstaan? Tja, dat is nog een beetje vaag. Naarmate de jaren verstrijken, worden die vaatwandjes wat slapper en de huid dunner. En raad eens? Dat maakt die vaatjes net wat zichtbaarder. Gelukkig staat Ekseption Skincare wereldwijd bekend om hun producten tegen couperose. Check hier even hun zorgvuldig uitgekozen spulletjes.

EN NU EVEN OVER DIE SKINCARE GOODIES! Oké, dus we hebben een actief serum dat acne en een vette huid aanpakt met 2% XS hyaluronzuur en 1% Zinc PCA. En weet je wat het leuke is? Je kunt dit serum mengen met andere serums om zo'n gepersonaliseerde mix te maken met extra voordelen.

Laten we het even hebben over dat gezichtsschuimpoeder. Serieus, dit spul is geweldig. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar het doet ook je huid een enorm plezier. Het poeder verandert in zo'n heerlijk romig schuim als je het nat maakt. Het zorgt voor een geweldige reiniging en exfoliatie, waardoor je huid zijdezacht aanvoelt. Vooral handig voor die vette en gecombineerde huidjes.

En dan hebben we het 'All in One Cleanse & Peel' - een game-changer in reiniging en make-up. Het is voedend, hydraterend, en heeft zelfs wat anti-verouderingseffecten. Een ware held voor alle huidtypes!

Last but not least, de 'Glaciar Repair'. Een ultra-verfrissende crème met een textuur die aan gletsjer doet denken. Voor dat extra chill-gevoel kun je 'm zelfs in de koelkast bewaren. Deze crème doet z'n werk door de actieve ingrediënten te boosten, waardoor je een intens verkoelend gevoel krijgt en een licht beschermend laagje op je huid achterblijft. Cool, toch?